Vinski turizam i događaji

Mnogi poslovi danas nastaju iz interesa, bez dugoročne vizije ili jasne misije. Vinum je rodjen iz ljubavi prema vinu. Nas ne zanima brz i jeftin uspeh jer je naša vinarija građena natenane, godinama, grozd po grozd i litar po litar. I od samog početka znali smo gde smo krenuli i šta želimo. A želimo da ne rastemo van naših kapaciteta.

Mi želimo da trajemo.

I želimo da to trajanje bude obeleženo pečatom kvaliteta i medaljama sa domaćih i svetskih takmičenja. Zato smo, već nekolilko godina, otvorili vrata naše vinarije za sve posetioce, kako slucajne, tako i one namerne. Na „pragu“ vinarije dočekujemo goste koji žele da probaju naša vina, uz prezentaciju i obilazak vinarije. Po želji, mogu da probaju vina uz malu zakusku ili uz dogovor da uparimo vina i hranu u nekoliko sledova.

Želimo da gutljaji naših vina budu još jedan specijalni dodatak slavljima i najlepšim trenucima, kao i nekim danima koje bi neko možda nazvao „običnim“. Mi ne verujemo u „obične“ dane, već smatramo da je svaki dan poklon i blagoslov, koji nam je dat da ga iskoristimo najbolje što možemo.